Zoekopdracht

Näak is jouw on-course voeding bij de UTMB World Series.

Behoud uw speeltuin.

Elke aankoop die u doet, zorgt voor een positieve verandering.

Ze inspireren ons. Ze zullen je inspireren.

Näak is jouw on-course voeding bij de UTMB World Series.

Voorzie uw geest van voedingstips en meer.

Ontdek heerlijke en voedzame recepten.

Getuigenis - Mijn ondernemerschap ontwaakt door samen te werken met Näak

Toen ik voor de zomer in Montreal was geland, werd ik op het vliegveld opgewacht door mijn zus en, zoals altijd, herinnerde en vertelde ik wat we de afgelopen zes maanden hadden uitgespookt, sinds we elkaar voor het laatst hadden gezien. Terwijl ze haar voorlaatste semester aan de universiteit afrondde, beschreef ze een veelheid aan ervaringen, van sollicitatiewedstrijden tot stages, maar wat mijn interesse wekte was de startup-omgeving in Montreal, die ze beschreef.

“De toekomst van duurzaam voedsel zijn insecten en krekel is een opkomend superfood.”

Omdat ze net zo enthousiast was over nieuwe bedrijven en producten als ik, sprak ze over talloze startups, elk met hun eigen innovatieve inspanningen, maar degene die echt mijn aandacht trok was Näak met zijn avant-garde door cricket aangedreven energiereep.

NaakOnze missie is om de wereld van ultrasportprestaties te voorzien van efficiënte en duurzame brandstof. Näak heeft inderdaad een holistische benadering van voeding om een ​​onstuitbare drive en een grenzeloos potentieel bij alle atleten te inspireren. 

 

Ik nam vrijwel onmiddellijk contact op met het bedrijf nadat ik over zijn onderneming had gelezen. De innovatie achter een premium eiwitreep op basis van krekels fascineerde mij volledig, omdat de toekomst van duurzaam voedsel insecten is en krekel een opkomend superfood. Aanvullend, Naak stond op het punt zijn eerste product op de markt te brengen en terwijl ik bezig was met mijn studie Financiën. Ik wist dat er in deze ontwikkelingsfase een aanzienlijke leercurve was waarvan ik zou kunnen profiteren en dat er een kans zou zijn waarin ik zou kunnen toepassen wat ik op school heb geleerd.

De toepassing van mijn diploma was wat ik wilde uitoefenen en terugkijkend was er geen betere keuze dan lid te worden van de Näak-team. Zonder tastbare ervaring bleven alle lessen, oefeningen en examens op de universiteit slechts een hypothetische verbinding met de echte wereld. Näak bood de juiste omstandigheden en het juiste platform waar ik de nieuwe vaardigheden die ik de afgelopen twee jaar had verworven, kon toepassen. Kort daarna leerde ik het Naak Ik had een opwindende en stimulerende werkomgeving waar ik mezelf kon pushen en inzetten zoals ik van plan was.

Een paar dagen later ging ik de drie medeoprichters, William, Antoine en Minh, ontmoeten om erachter te komen wat ik hen kon bieden en wat zij mij konden bieden. Kort na onze ontmoeting wist ik zeker dat ik de week daarop weer met hen zou gaan werken, en dat was ook zo. De ervaring van een nieuwe branche, nieuwe uitdagingen en een nieuwe financieel gerichte rol die op mij was afgestemd, waren precies wat ik wilde. Wat mijn tijd in Montreal echter goed maakte Naak zo leuk, was het team.

“De steun en het vertrouwen van het team hebben mij uit mijn comfortzone gehaald”

Het team benadrukte de onschatbare kenmerken voor succes die nodig zijn in een zeer competitieve startup-omgeving. Vandaag ben ik er zeker van dat het team erin zal slagen Näak naar de voorgrond van de energierepen-niche te laten groeien. Het is niet alleen hun fantastische product dat deze toekomst voortstuwt, maar het is ook hun product inspirerende onverbiddelijke vasthoudendheid, honger en vastberadenheid,wat mogelijk wordt gemaakt door hun volledige geloof in de producten die ze maken. William en Minh zijn beiden triatleten en behoren tot de consumentenbasis Naak profiteert ervan, en Antoine is de voedingsdeskundige van de drie en gefascineerd door entomologie. Terwijl ik met hen samenwerkte, was het overduidelijk dat ze volledig toegewijd waren aan hun passie.

Jan Ebelt with the Naak team at the office
Wat mijn tijd in Montreal goed maakte Naakt zo leuk, was het team.
“Ik kreeg de kans om deel uit te maken van een team om jaloers op te zijn, met een voorbeeldige organisatie, vastberadenheid en toewijding.”

De steun en het vertrouwen van het team zorgden ervoor dat ik uit mijn comfortzone kwam en ik kon veel ervaring opdoen bij het vervaardigen van het product, het bijdragen aan het bedrijfsplan en het opstellen van de verkoopprognose en het budget. Vier jaar voordat ik bij Näak aankwam, zat ik op de middelbare school en gaf ik het leren van Frans op om economie en statistiek te gaan studeren in plaats van een taal. Maar toen ik eenmaal bij Näak begon te werken, werd het opnieuw aangewakkerd, aangezien William, Antoine en Minh allemaal uit Frankrijk komen en zich voornamelijk met Frans bezighouden. Ze hielden volledig rekening met mijn aanwezigheid, spraken bijna volledig Engels en bij elke lunch namen ze deel aan een Franse les voor mij. Dit ging door totdat ik bijna al hun gesprekken volledig kon begrijpen.

Ik kreeg niet alleen de kans om mijn Frans te oefenen, te zien hoe een bedrijf groeit en te zien hoe startups volharden ondanks al hun tegenslagen, maar ik kreeg ook de kans om deel uit te maken van een team om jaloers op te zijn, met een voorbeeldige organisatie, vastberadenheid en vastberadenheid. , en toewijding. Sinds ik in Montreal belandde en mijn zus mij kennis liet maken met het idee van Näak, kreeg ik mijn eerste kennismaking met de ondernemerswereld en heb ik onmetelijke inzichten verworven in de sprankelende Näak-omgeving. Het was een voorrecht om bij Näak te mogen werken terwijl het zich ontwikkelt van een opkomend bedrijf tot een bloeiende onderneming.

 Jan Ebelt with the Naak team during a race
We hebben deelgenomen aan vele sportevenementen en races, waaronder de 5 km lange hardloopwedstrijd “La Montée Royale” op Mont-RoyalAls je promo's en meer updates over Naak wilt ontvangen,Abonneer op onze nieuwsbrief.

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Opmerkingen worden goedgekeurd voordat ze verschijnen.

Zoek in onze winkel